انواع لیفتراک های ایرانی در تهران لیفتراک
لیفتراک وسیله نقلیهی صنعتی کوچکی است،که یک پلتفرم دوشاخهای برقی داشته که در جلو متصل شده است وبرای جابجایی در زیر محموله قرار میگیرد که در صنایع مختلف از جمله انبارها و سایر تاسیسات ذخیره سازی بزرگ، مورد استفاده است. در ادامه با لیفتراک، لوازم یدکی لیفتراک و همچنین انواع لیفتراک های ایرانی آشنا خواهیم شد.
لیفتراکها با باتری الکتریکی یا موتورهای احتراقی تغذیه میشوند. برخی از لیفتراکها به اپراتورها اجازه میدهند هنگام رانندگی و کار با دستگاه بنشینند در حالی که برخی دیگر از اپراتورها بایستی ایستاده کنترل شوند.
اجزای اصلی لیفتراک :
لیفتراکها دارای اجزای متفاوتی هستند که برای انجام کارها بسیار مورد نیاز است که اینها به طور مثال شامل : قاب کامیون ، منبع نیرو ، وزنه تعادل برای عملکرد موثر لیفتراک ضروری است.
- قاب کامیون :
قاب کامیون حیاتیترین جزء است که پایه ماشین را تشکیل میدهد. تمام اجزای کلیدی لیفتراک از جمله چرخها، وزنه تعادل و دکل به قاب کامیون متصل میشوند.
- وزنه ضد :
این وزنه ، وزنهای از جنس چدن است که به عقب لیفتراک متصل شده و هدف آن، متعادل نگه داشتن باری است که بلند میشود. در لیفتراک برقی، وزنه تعادل به باتری سرب اسیدی وصل میباشد.
- منبع انرژی :
لیفتراک از یک موتور احتراق داخلی تغذیه میکند. لیفتراکهای برقی انرژی را از باتریهای اسید سرب یا سلولهای سوختی میگیرند. سوخت موتور آن نیز معمولا با LPG ، CNG، گاز طبیعی و گازوئیل تامین میشود.
- کالسکه :
کالسکه به عنوان پایه لیفتراک عمل میکند. کالسکه روی ریل های دکل ثابت میایستد تا بتواند به راحتی به سمت بالا و پایین حرکت کرد.
- دکل :
دکل قسمتی عمودی است که بارها را به سمت بالا بلند کرده و پایین میآورد. دکل از ریلهای در هم قفل شده تشکیل شده است که کنترل افقی را ارائه میدهد، مانند : Carriage. دکل نیز ممکن است مجهز به غلتک باشد.
برای خرید، کسب اطلاعات و آگاهی بیشتر در رابطه با لیفتراک و همچنین انواع لیفتراک های ایرانی با کارشناسان و متخصصان ما در گروه صنعتی تهران لیفتراک در ارتباط باشید.
لیفتراک چگونه کار می کند؟
قدرت لیفتراک ها از دو مکانیسم در هم تنیده میآید:
- یک جفت سیلندر هیدرولیک
- یک جفت قرقره زنجیر غلتکی
- کنترل ها
- سیلندر هیدرولیک لیفتراک
مکانیسم بالابر: سیلندرهای هیدرولیک
دسته بالابر به یک پمپ هوای الکتریکی در پایه لیفتراکهای ایرانی متصل شده است. هنگامی که دسته فشار داده میشود، پمپ هوا را فعال میکند که هوای بیرون را از یک فیلتر کشیده و آن را به داخل لولهای که به سیلندرهای هیدرولیک می رسد، هدایت میکند.
برای بالا بردن بار :
اپراتور دسته را به سوی جلو سوق داده و به لیفتراک سیگنال میدهد که هوای اضافی را به داخل سیلندرها پمپ کند.
برای کاهش بار :
اپراتور دسته را به سمت عقب میکشد که به یک سوپاپ مخصوص برای تخلیه گاز از سیلندرها سیگنال دهد.
مکانیسم بالابر: قرقره زنجیر غلتکی
پیستونهای هیدرولیک بر دو ساختار عمودی که دکل نام دارند اتصال پیدا میکنند. شاخکهایی که قرار است بار را حمل کنند به واسطه یک جفت قرقره زنجیره غلتکی به بدنه اصلی لیفتراک وصل شده که تکیهگاه آنها چرخ دندهای را در بالای دکل ایجاد میکند.
از این رو، هنگامی که پیستونهای هیدرولیک دکلها را در جهت بالا فشار میدهند، چرخ دنده های روی دکلها بر روی زنجیر غلتکی فشرده میشوند. این اتفاق میافتد زیرا یک طرف زنجیر به قاب غیرقابل حرکت لیفتراک متصل میشود و تنها راهی که دکل ها میتوانند به سمت بالا حرکت کنند این است که چرخ دندهها در جهت عقربه های ساعت بچرخند و شاخک ها را بالای سر بکشند.
کنترل ها :
لیفتراکهای ایرانی دارای دو دسته کنترل هستند : یکی برای فرمان و دیگری برای بلند کردن.
برای خرید، کسب اطلاعات و آگاهی بیشتر در رابطه با لیفتراک و همچنین انواع لیفتراک های ایرانی با کارشناسان و متخصصان ما در گروه صنعتی تهران لیفتراک در ارتباط باشید.
اشارهای به لیفتراک و همچنین انواع لیفتراک های ایرانی
لیفتراک هیبریدی :
این نوع لیفتراک، به دلیل داشتن باتری مهر و موم شده باعث صرفه جویی در هزینه، زمان و آب میشود. باتری مهر و موم شده جابجایی را از بین میبرد زیرا برای شارژ نیازی به برداشتن آن نیست. این باتری با یک ساعت شارژ سریع در یک استراحت برنامه ریزی شده اپراتور، 11 ساعت کار می کند. این بدان معناست که در حالی که اپراتور پس از 6 ساعت کار استراحت می کند، باتری برای یک چرخه شیفت دیگر شارژ میشود. به جای توقف ناخواسته، کامیونی را دریافت میکنید که برای 11 ساعت با حداکثر کارایی آماده است.
لیفتراک گازوئیلی : (دیزلی)
لیفتراکهای دیزلی هزینههای عملیاتی بالاتری دارند و باید برای استفاده در فضای باز ترجیح داده شوند.
در ادامه مزایا و معایب این نوع لیفتراک را برمیشماریم :
مزایا :
ظرفیت حمل بالاتر نسبت به لیفتراکهای برقی
معایب :
- استفاده از سوختهای فسیلی
- انتشار گازهای گلخانهای (برای کارهای داخلی مناسب نیست)
- قیمت خرید بالاتر از لیفتراک بنزینی و هزینههای عملیاتی در نوسان (بسته به هزینه گازوئیل).
- دست و پا گیرتر از لیفتراک برقی.
لیفتراک گازی :
لیفتراکهای گازی با استفاده از موتور احتراقی، با گاز پروپان مایع (LPG) یا گاز طبیعی فشرده و(CNG) کار می کند.
مزایا :
- پر شدن سریعتر باک.
- طول عمر بیشتر.
- قابل استفاده، هم در فضا های باز هم فضا های بسته.
- تاثیر زیست محیطی کمی را شامل میشود.
معایب:
- مخزن پشت لیفتراک حجیم است و میتواند دید را مسدود کند.
- هزینه نگهداری بالاتر نسبت به انواع دیگر موتورها.
برای خرید، کسب اطلاعات و آگاهی بیشتر در رابطه با لیفتراک و همچنین انواع لیفتراک های ایرانی با کارشناسان و متخصصان ما در گروه صنعتی تهران لیفتراک ، همراه باشید.
سلام وقت بخیر
ممنون از شما و مشاورین خوبتون، مشاوره ی خیلی خوبی دریافت کردم.
فقط اینکه اگر عمده خرید کنیم امکان ارسال هم دارین؟
سلام وقت بخیر سپاس از اینکه مارو انتخاب کردین، برای خرید و اطلاع از قیمت روز و نحوه ارسال از طریق شماره تماس های زیر با ما تماس حاصل نمایید
09121073348 – 02155722451 – 02155722452
سلام وقت بخیر
برای حمایت از کارگران ایرانی لیفتراک ایرانی رو انتخاب میکنم
و به دوستانم هم خرید کالای باکیفیت ایرانی رو توصیه میکنم
ممنون از سایت و تیم خوبتون
سلام وقت بخیر سپاس از موجودی برند های ایرانی لوازم یدکی لیفتراک
سلام تشکر از انتخاب شما دوست عزیز
ممنون بابت مقاله مفید انواع لیفتراک های ایرانی
ممنون از کامنت خوب شما