قطعات لیفتراک در تهران لیفتراک:
تعریف لیفتراک: لیفتراک خودرویی است که برای حمل ، بالابردن و پایین آوردن بار مورد استفاده قرار می گیرد و از قطعات لیفتراک خاص تشکیل می شود. با توجه به نوع فعالیت و صنعت ، برای حمل و نقل ، جابجایی و انبار نمودن بارها در اشکال و ظرفیت های مختلف طراحی و ساخته می شود . در لیفتراک ها بسته به نوع و محیط کار از سوخت های فسیلی ، گاز یا برق استفاده می شود .
مجموعه های تشکیل دهنده لیفتراک:
- شاخکها
- اکسل دیفرانسیل
- تجهیزات فرمان دهنده
- سیستم ترمز
- سیستم هیدرولیک
- تجهیزات فرمان
- دکل
- محافظ بالابری سر
- اگزوز
- صندلی
- وزنه تعادل
- محل قلاب
- اکسل فرمان
- لاستیک های فرمان
- موتور و ملحقات موتور 16 – انتقال قدرت هیدرولیکی ( شامل توربین ها ) 17- انتقال قدرت مکانیکی ( شامل جعبه دنده ها )18- اتصالات عمومی 19- چرخ های اکسل دیفرانسیل 20- تابلوی کنترل الکتریکی21- زیرپایی 22- مخزن گازوئیل 23 – شاسی 24- پوشش رادیاتور25- سیستم الکتریکی 26- پوشش موتور
شاسی یا بدنه لیفتراک(Frame) :
مجموعه ای از قطعاتی است که به روش جوشکاری به هم دیگر متصل و ضخامت ورق استفاده شده برای ساخت آن ۱۰ میلی متر می باشد ؛ البته بعضی از قطعات تا ۲۵ میلی متر نیز ضخامت دارند . شاسی اسکلت لیفتراک است و نوعی جز قطعات لیفتراک محسوب می شود . موتور و کلیه مجموعه های انتقال نیرو ، وزنه تعادل ، دکل بالابری و گارد بالاسری ( اتاقک ) بر روی آن نصب می شوند و همیشه در معرض تنش های مختلف می باشند .
برای حصول اطمینان از مقاومت آن و دستیابی به استحکام بالا و همچنین کاهش صدا از نرم افزارهای پیشرفته مهندسی استفاده و در مرحله ساخت با استفاده از ابزارهای مخصوص موجب حفظ دقت اندازه در اتصالات مورد نظر می شود .
البته برای گرفتن ضربات وارده از موتور به شاسی و بالعکس زیر نشیمنگاه موتور ( دسته موتورها ) و محل اتصال گارد بالاسری به شاسی از بالشتک های لاستیکی استفاده می گردد که تمامی این اجزا در تهران لیفتراک موجود می باشد برای اطلاع از نوع قطعه و لوازم یدکی لیفتراک موجودی دیگر تجهیزات با ما تماس بگیرید .
قطعات لیفتراک تشکیل دهنده شاسی:
- محل نصب وزنه تعادل
- محل نصب دکل ( نگهدارنده دکل )
- نشیمنگاه موتور
- محل مونتاژ باک سوخت
- محل مونتاژ باک روغن
- محل مونتاژ دیفرانسیل
- محل مونتاژ تیلت جکه
- محل مونتاژ زیرپایی
- گلگیر
- جاپا
موتور لیفتراک :
موتور که قسمت اصلی و تولید کننده نیروی لیفتراک است ، انرژی حرارتی حاصل از احتراق داخل سیلندر را به انرژی مکانیکی تبدیل می کند و نیروی مکانیکی باعث کار و حرکت میشود. منشاء كليه حرکات پمپ ها از جمله پمپ های هیدرولیک و هیدرو دینامیک و فرمان نیز از موتور می باشد .
سوخت موتورهای به کار رفته در لیفتراک ها گازوئیل ، گاز مایع یا دو سوخته یعنی گاز و بنزین می باشد . موتور به کار رفته در لیفتراک دارای چهار سیلندر ، ۵۹ کیلووات با ۲۶۰۰ دور در دقیقه می باشد . موتور لیفتراک ها مجهز به شمع گرمکن میباشد که وسیله ای الکتریکی است و با اشتعال مقدار کنترل شده ای از سوخت در منیفلد هواء هوای ورودی به سیلندر را گرم می کند و موجب راحتی استارت در هوای سرد می شود.
Attachments متعلقات موتور
- درب روغن ریز
- انژکتور
- فیلتر سوخت
- پمپ انژکتور
- لوله بخارات
- درپوش تخلیه روغن کارتر
- پولی میل لنگ
- تسمه پروانه
- ورودی آب
- پولی دینام
- پولی پمپ آب
- محفظه ترموستات
- منیفلد هوا
- شمع گرمکن
- دینام
- فیلتر روغن
- میله بازدید روغن
- پمپ سه گوش
- استارتر موتور
- محفظه فلایویل
- فلایویل
- پیچ تخلیه بدنه ( سمت راست )
- مانیفولد دود
- کاور سر سیلندر
سیستم سوخت رسانی
سیستم سوخت رسانی برای به حرکت در آوردن لیفتراک و تولید نیرو ( قدرت ) نیاز به سوخت وجود دارد . سوخت مصرف شده در لیفتراک ها گازوئیل ، گاز CNG،LPG یا گاز و بنزین می باشد . سیستم سوخت رسانی موتور دیزلی در لیفتراک های دیزلی که برای سوخت موتور از گازوئیل استفاده میشود ، سوخت مایع با فشار دادن پدال گاز از طریق پمپ سه گوش با عبور از صافی سوخت به پمپ انژکتور هدایت می شود .
پمپ انژکتور با ایجاد فشار کافی و اندازه گیری دقیق مقدار سوخت در لحظه صحیح موقعیت پیستونها ، سوخت را به داخل محفظه احتراق که حاوی هوای متراکم و داغ می باشد ارسال می کند . پمپ سه گوش مجهز به پمپ دستی می باشد و زمانی که موتور کار نمی کند عمل فرستادن سوخت را انجام می دهد . به علاوه پمپ دستی برای هواگیری توسط پیچهای پمپ انژکتور از سیستم به کار می رود .
- گاورنر: گاورنر روی پمپ سوخت پاش ( پمپ انژکتور ) سوار است و وظیفه آن تنظیم میزان سوخت در هنگام حرکت موتور و متناسب با مقدار اعمال گاز توسط راننده می باشد و ازقطعات لیفتراک می باشد.
- پمپ سه گوش : پمپ انژکتور که از پمپ های پرفشارقوی محسوب می گردد قدرت مکش کمی دارد ؛ به همین منظور پمپ سه گوش آن را پر و ود راه اندازی می کنند . پمپ سه گوش از نوع جابجایی مثبت است و می تواند کم و بیش مستقل از ویسکوزیته ، فشار یا دمای سوخت کار کند.
- سیستم سوخت رسانی موتور گازی : سوخت گاز مایع Liquid pressure gas یا LPG موجود در سیلندر گاز ، تحت فشار طبیعی سیلندر از طریق لوله تخلیه گاز مایع در داخل سیلندر و شیرفلکه روی سیلندر و شیلنگ فشار قوی لاستیکی متصل به شیر سیلندر جریان یافته و به داخل دستگاه کنترل جریان گاز مایع و صافی (VFF ) که یکی از قطعات لیفتراک می باشد ، راه می یابد . دستگاه کنترل جریان گاز مایع و صافی VFF با خلا کار و اتصال برقی ندارد .
به محض استارت زدن و به حرکت درآوردن میل لنگ ، دستگاه VFF شروع به کار می کند و به گاز مایع موجود در سیستم اجازه حرکت داده و پس از عبور دادن آن از فیلتر موجود در خود آن را از طریق یک قطعه شیلنگ مقاوم فشار قوی کوتاه به رگلاتور گاز مایع انتقال می دهد. به محض خاموش کردن موتور دستگاه VFF حرکت جریان گاز مایع را متوقف می کند گاز مایع پس از ورود به دستگاه رگلاتور وارد محفظه فشارشکن مرحله یک می گردد که در اینجا فشار گاز مایع تقلیل یافته و به محفظه مرحله دوم وارد و تحت تأثیر گرمای آب رادیاتور که از طریق دو قطعه شیلنگ لاستیکی به بدنه رگلاتور متصل است گاز مایع تبخیر می گردد .
بخار گاز حاصله با فشار کم از طریق یک قطعه شیلنگ لاستیکی وارد دستگاه کاربراتور گازی( میکسرهوا و گاز ) می شود . هوای مورد نیاز موتور از طریق سیستم هواکش مجهز به فیلتر هوا Air cleaner ، تأمین و سپس از راه شیلنگ خرطومی که قطعات لیفتراک می باشد ، واسط بین هواکش استاندارد و محفظه هوا دهی کاربراتور که میکسر در داخل آن قرار دارد به کاربراتور می رسد . کاربراتور گازی ، بخار گاز دریافت شده از رگلاتور را به نسبت مناسب با هوای دریافت شده از هواکش لیفتراک مخلوط می کند و از طریق دریچه گاز و مانیفولد ورودی برای احتراق به سیلندرهای موتور می رساند .
سیستم سوخت رسانی موتور دوگانه سوز :
در لیفتراک های دوگانه سوز به علت شباهت و نزدیک بودن درجه اکتان گاز مایع با بنزین از این دو سوخت در یک سیستم به طور مستقل استفاده میشود . در این سیستم راننده قادر است که نوع سوخت را تغییر دهد و این کار به وسیله شیرهای سولنوئیدی که در خطوط جریان سوخت ها قرار گرفته انجام می شود . در زمان استارت دکمه تعیین سوخت در موقعیت سوخت بنزین قرار می گیرد .
سوخت بنزین توسط پمپ بنزین از مخزن سوخت مکیده شده پس از عبور از صافی به کاربراتور هدایت می شود . کاربراتور سوخت و هوا را به نسبت مناسب مخلوط کرده در سیلندر قرار میدهد قطعات لیفتراک می باشد و آماده برای احتراق می شود . البته مانیفولد هوا ( چند راهه ) مخلوط هوا و سوخت را از کاربراتور به داخل سیلندر ، هدایت می کند و مانیفولد دود باعث می شود گازهای حاصله از انفجار از طريق اگزوز به خارج از موتور هدایت شود .
سوخت می بایست خالی از مواد زاید ، صمغ ، آب و دیگر مواد خارجی باشد . خصوصا آب که مایل است به داخل پمپ سوخت راه یابد و از اشتعال و احتراق جلوگیری کند.
سلام روزتون بخیر، تعویض موتور لیفتراک هم دارید؟
سلام وقت بخیر برای اطلاع بیشتر با شماره های زیر تماس حاصل نمایید: 09121073348 – 02155722451 – 02155722452
فیلتر لیفتراک هم دارید ؟
بله